Jeftino iz Beograda za Brisel Wizz Air

Da li u avgustu možemo da putujemo jeftino iz Beograda za Brisel Wizz Air avio kompanijom? Koja je cena karte ako bih putovao 06. septembra i vratio se 13. septembra? Hvala na odgovoru. Radojica Jović, Priboj

Posetilac: Radojica Jović, Priboj
Datum: 29.06.2020
Grupa: Low Cost avio kompanije

Jeftino iz Beograda za Brisel Wizz Air

Poštovani gospodine Joviću,

Jeftino iz Beograda za Brisel Wizz Air avio kompanijom možete putovati uskoro. godine. Cene povratnih karata na relaciji Beograd-Brisel Šarloa-Beograd su trenutno izuzetno povoljne, tako da vam toplo preporučujemo da ih sada i kupite. Jeftino iz Beograda za Brisel Wizz Air-om za tražene termine putovanja (6.9.20-13.9.20.) sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom možete putovati po ceni OD 7800 DINARA. Iskoristite ovu priliku i kupite avionsku kartu Beograd-Brisel Šarloa-Beograd za oko 65 eur, što je priznaćete veoma povoljno. Za sve dodatno što Vas zanima u vezi teme Jeftino iz Beograda za Brisel Wizz Air pozovite nas na broj telefona 011/32-23-111. Sve najbolje.

Slična pitanja i odgovori za avio kartu Beograd Brisel


Red letenja na liniji Beograd Brisel Šarloa

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd-Brisel Šarloa-Beograd će se odvijati sredom i nedeljom u sledećim terminima:

- Iz Beograda za Brisel sa polaskom u 06.25h i sletanjem u 09:05h.

- Iz Brisela za Beograd sa polaskom u 09:50h i sletanjem u 12:10h

Važna pitanja za avio karte za Brisel

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Brisel?

Iz Beograda za Brisel možete leteti avio kompanijom Air Serbia.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Brisel?

Avio karte za Brisel je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Brisel?

Avio karte za Brisel možete kupiti online na sajtu, u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Brisel?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.